Regiocoördinator VOG

Werken bij de NSDSK, is werken bij een betrokken en ambitieuze kennisorganisatie waar cliënt en medewerker centraal staan. NSDSK wil ‘de beste zorg dichtbij huis leveren’. NSDSK is landelijk expert in ‘taal en gehoor’ voor jonge kinderen van 0-6 jaar en regionaal voor jonge kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. De NSDSK heeft 4 afdelingen: Vroegtijdige Onderkenning van kinderen met Gehoorstoornissen (VOG), Vroegbehandeling (VB), Audiologisch Centrum Holland Noord (ACHN), en Onderzoek & Ontwikkeling (O&O).
De afdeling VOG fungeert als landelijk kenniscentrum voor de neonatale gehoorscreening. De VOG ondersteunt de jeugdgezondheidszorg proactief en vraaggericht bij de uitvoering van de gehoorscreening. Deze vragen kunnen betrekking hebben op technische, inhoudelijke en praktische onderwerpen. Daarnaast levert de NSDSK diensten aan de jeugdgezondheidszorg, waaronder regiocoördinatie.
Ter versterking van de afdeling VOG zoeken wij per 1 mei 2019 een Regiocoördinator VOG (22 uur p/wk)
Functie 
Wat ga je doen? De regiocoördinator VOG maakt deel uit van het kernteam met betrekking tot de neonatale gehoorscreening en coördineert alle uitvoerende taken die in het kader van de gehoorscreening bij pasgeboren baby’s door de jeugdgezondheidszorg en thuiszorgorganisaties zijn uitbesteed aan de NSDSK. Deze taken zijn het uitvoeren van een 3e screening bij een onvoldoende uitslag bij de 1e en 2e screening; het coachen van de uitvoerders van de 1e en 2e screening; taken in de procesbewaking en monitoring rondom de gehoorscreening. Waar ga je dat doen? Het werkgebied voor deze functie strekt zich uit van Capelle aan den IJssel tot Tiel/Culemborg en Zoetermeer. Hierdoor is je standplaats een thuiswerkplek, centraal gelegen in het werkgebied voor deze vacature.
Profiel 
Je beschikt over een HBO-opleiding op paramedisch gebied (HBO-V, Logopedie). Je kunt goed organiseren en processen volgen en ondersteunen. Je beschikt over goed ontwikkelde gesprekstechnieken, ook waar het slecht nieuws betreft. Bekendheid met de structuur van de jeugdgezondheidszorg is een pré. Daarnaast heb je kennis en ervaring van de gangbare automatisering. Je kunt goed zelfstandig werken, en hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je bent in het bezit van rijbewijs B en beschikt over een eigen auto.
Wij bieden 
In de eerste plaatst een interessante zelfstandige functie waarin je een goedlopend screeningsprogramma in de jeugdgezondheidszorg kunt ondersteunen. Naast diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals, vakantietoeslag, vaste eindejaarsuitkering, mogelijkheden voor een collectieve ziektekostenverzekering, een pensioenregeling bij Zorg en Welzijn en goede mogelijkheden voor scholing en deskundigheidsbevordering, bieden wij een salaris in salarisschaal FWG 50 (maximaal € 3.490,= op basis van 36 uur per week) conform de CAO-Ziekenhuizen; en niet in de laatste plaats: werken bij een organisatie met enthousiaste en betrokken collega's.
Reageren 
Voor meer informatie over onze organisatie kunt u onze website www.nsdsk.nl raadplegen. Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Noëlle Uilenburg, manager afdeling O&O en VOG via email nuilenburg@nsdsk.nl of via telefoonnummer: 020 574 594 5. Je reactie kun je tot en met dinsdag 23 april april insturen door op de button "Solliciteren" te klikken.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.