Pedagogisch begeleider Ster Heemskerk

Werken bij de NSDSK is werken bij een betrokken en ambitieuze kennisorganisatie waar cliënt en medewerker centraal staan. NSDSK wil de beste zorg dichtbij huis leveren. NSDSK is landelijk expert in ‘taal en gehoor’ van jonge kinderen van 0-6 jaar, en regionaal voor jonge kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.
Ben jij die enthousiaste, gedreven pedagogisch begeleider die niet kan wachten om peuters met TOS in groepsverband de juiste zorg en ontwikkelingsstimulering te bieden? Dan zoeken wij jou!
Pedagogisch begeleider voor 16,5 uur per week
Functie 
Als pedagogisch begeleider ben je in staat tot het ontwikkelen, organiseren en begeleiden en uitvoeren van thematische ontwikkelingsstimulerende activiteiten voor peuters met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Met een team van 2 pedagogisch begeleiders, een logopedist en een teamleider/gedragswetenschapper verzorg je gezamenlijk de behandeling van peuters met TOS en de begeleiding van hun ouders/verzorgers. Je bent in staat om behandeldoelen te formuleren en die binnen het team en met ouders te bespreken en deze uit te voeren.
Profiel 
Kennis op hbo-niveau op pedagogisch gebied is vereist. Daarnaast is specifieke kennis ten aanzien van taalontwikkeling en algehele ontwikkelingsgebieden van jonge kinderen vereist, evenals specifieke kennis ten aanzien van de behandeling van kinderen binnen een(behandel-)groep. Ook is kennis van NmG+ gewenst dan wel bereidheid om hier scholing in te volgen. Uiteraard beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Flexibiliteit, zelfstandig kunnen werken en een redelijke computervaardigheid zijn eveneens van belang.
Wij bieden 
• Salaris conform FWG 45 CAO Ziekenhuizen (fulltime minimaal € 2.144,= en maximaal € 3.072,= bruto per maand op basis van 36 uur per week) • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostentegemoetkoming, vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling bij Zorg en Welzijn • Een organisatie met enthousiaste en betrokken collega's • Een afwisselende functie
Reageren 
Als je vragen hebt over deze functie kun je contact opnemen met Saskia Veentjer, teamleider/ gedragswetenschapper, via 06-26423486 of via de mail sveentjer@nsdsk.nl. Je sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk op 23-09-2019. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 26 september.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.