Kinderfeest

Komen jullie ook naar het NSDSK-kinderfeest? 

De NSDSK viert dit jaar haar 65-ste verjaardag en dat is reden voor een feest voor alle kinderen die bij ons in 2018 in zorg zijn en hun ouders/verzorgers en broertjes en zusjes!
Komen jullie ook naar het feest om samen de verjaardag van de NSDSK te vieren?

HOE?

Met een voorstelling met dans en muziek. De dansers en muzikanten nodigen de kinderen uit om mee te dansen en op een muzikaal avontuur te gaan. Zo ontstaat een voorstelling die eerst voor, en al snel met iedereen wordt gespeeld. Het belooft een groot feest en een bijzondere ervaring te worden voor iedereen! Klik hier voor meer informatie over de voorstelling. 

WAAR EN WANNEER?

• Zaterdag 2 juni om 10.30 (nog enkele plaatsen) en om 15.00 uur in QATA theater de Vest in Alkmaar.
• Zaterdag 30 juni om 10.30 (VOL) en om 15.00 uur in theater Bellevue in Amsterdam

ZIJN JULLIE ERBIJ?

Dit feest is voor de kinderen die in 2018 bij de NSDSK in zorg zijn. Willen jullie het feest met ons meevieren? Meld je dan uiterlijk 18 mei a.s. aan via onderstaand aanmeldformulier. Kun je er als ouder/verzorger niet bij zijn, dan zijn begeleiders welkom. Een week voorafgaand aan het feest ontvangen jullie een bevestiging. Kunnen jullie toch niet komen, stuur dan een e-mail aan cmulder@nsdsk.nl. Tot ziens op het NSDSK-kinderfeest! 

Het NSDSK-kinderfeest is georganiseerd in samenwerking met Festival 2 Turven Hoog. 

Aanmeldformulier NSDSK-kinderfeest

Op welk tijdstip komen jullie? Voor de voorstelling van 10.30 uur zijn nog enkele plaatsen.
Op welk tijdstip komen jullie? De voorstelling van 10.30 uur is vol.
Geeft u toestemming voor het maken van film en fotomateriaal tijdens het NSDSK-kinderfeest? Dit foto- en filmmateriaal gebruiken wij voor drukwerk (folders, flyers, posters, jubileumboek/jaarverslag) en digitale media (website, LinkedIn, Facebook, Twitter, Pinterest)