Assistent controller

Werken bij de NSDSK, is werken bij een betrokken en ambitieuze kennisorganisatie waar cliënt én medewerker centraal staan. De NSDSK is een zorgaanbieder voor iedereen met een gehoor-, spraak- of taalbeperking, met een landelijke expertisefunctie gericht op het jonge kind. Zie ook www.nsdsk.nl. Wij zoeken een:
 

Assistent controller
Voor 32-36 uur per week

 
Wij zoeken een enthousiaste assistent controller met minimaal 3 jaar werkervaring. Het betreft een zelfstandige, brede functie die nieuw is in de organisatie, waarbij je ondersteuning biedt aan het hoofd bedrijfsvoering/controller.

Functie
Als assistent controller maak je samen met een collega financieel administratief medewerkster deel uit van de afdeling bedrijfsvoering. Het is gedeeltelijk een nieuwe functie, waarin nog veel werkzaamheden te creëren en te bespreken zijn. Daarnaast voer je bestaande financieel administratieve werkzaamheden uit (crediteuren-, projecten-, verzekeringen-, activa- en contractbeheer).

Als assistent controller ondersteun je het hoofd bedrijfsvoering/controller bij de bewaking van de planning & control, waaronder kwartaalrapportages, begrotingen, prognoses en formele verslaglegging. Je stelt (concept) rapportages, jaarrekeningen en begrotingen op. Daarnaast ben je betrokken bij de onderhandelingen met zorgverzekeraars en verantwoording aan subsidieverstrekkers. Tevens denk je mee over het optimaliseren van de informatiesystemen, administratieve organisatie en de interne controle. Eén van de nieuwe ontwikkelingen die op stapel staan is het inrichten van dashboards in Business Intelligence van AFAS Online.
Je doet (ook niet-financiële) interne controles (audits) op de vier verschillende afdelingen, met verschillende financieringsstromen en (kritische) bedrijfsprocessen. Daarnaast draag je bij aan een betrouwbare en deugdelijke bedrijfsadministratie waarvan processen als urenverantwoording, projectadministratie, inkoop- en verkoopadministratie een substantieel onderdeel zijn.

Profiel
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding in bedrijfseconomische richting of soortgelijk. Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in de zorg. Daarbij heb je gedegen kennis van ERP-systemen, ervaring met  AFAS Profit is een pré. Je bent cijfermatig en analytisch sterk en kan uitstekend uit de voeten met Excel. Je weet het overzicht te bewaren en je werkzaamheden efficiënt te plannen. Je neemt initiatief en geeft leiding aan het doorvoeren van veranderingen en verbeteringen. Je bent nauwkeurig, proactief en oplossingsgericht. Uiteraard beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Aanbod
Een uitdagende functie voor een enthousiaste doener in een organisatie waar mensen met plezier en veel betrokkenheid werken en waar aan innovatie en ontwikkeling belang wordt gehecht. Functie voor 32-36 uur per week. Salaris conform FWG 55 CAO Ziekenhuizen (max. 3.774,- euro bruto per maand op basis van 36 uur). Standplaats Amsterdam. In eerste instantie bieden we een contract voor bepaalde tijd van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
 
Reactie
Motivatiebrief met CV vóór 8 augustus aan NSDSK, via dit formulier. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact zoeken met Simone Pronk, hoofd bedrijfsvoering/controller via 020 5745945. De selectie bestaat uit twee gespreksrondes. De eerste ronde vindt plaats op 11 augustus.

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd waarbij interne kandidaten voorrang genieten.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.