Applicatiebeheerder

Werken bij de NSDSK, is werken bij een betrokken en ambitieuze kennisorganisatie waar cliënt én medewerker centraal staan. De NSDSK is een zorgaanbieder voor iedereen met een gehoor-, spraak- of taalbeperking, met een landelijke expertisefunctie gericht op het jonge kind. Zie ook www.nsdsk.nl. Wij zoeken een:
 

Applicatiebeheerder
Voor 32-36 uur per week

 
Ben jij die enthousiaste allround ICT medewerker die verantwoordelijk wil zijn voor het inrichten en beheren van ons (personeels)informatiesysteem (Profit ERP van AFAS)? En wil je daarnaast ook het kwaliteithandboek (Plone)  beheren en de algemene helpdeskfunctie (mede) op je nemen? Dan is dit de baan voor jou!

Functie
Als applicatiebeheerder maak je onderdeel uit van het ICT team van 5 medewerkers. Je hebt een zelfstandige functie in een betrokken en informele organisatie. Hoofdtaken zijn het inrichten en implementeren van nieuwe mogelijkheden van de applicatie die aansluiten bij de wensen en behoeften van collega’s. Denk aan het implementeren van Outsite en optimaliseren van Insite. Eén van de nieuwste ontwikkelingen die op stapel staan is het inrichten van dashboards in Business Intelligence van AFAS Online.
Daarnaast verzorg je de continuïteit en functionaliteit van bestaande applicaties. Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen vanuit de medewerkers en het instrueren en ondersteunen van gebruikers van betreffende applicaties. Tot slot signaleer en vertaal je ontwikkelingen, knelpunten en mogelijkheden naar consequenties voor de applicatie.

Profiel
Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je hebt veel kennis van en ruime werkervaring met Profit ERP van AFAS. Kennis van Excel is een must en van Plone (Python) is een pré.
Je hebt technisch inzicht en bent in staat vragen van gebruikers te vertalen naar praktisch werkbare applicaties. Je weet van aanpakken, en wordt enthousiast van het optimaal benutten van de mogelijkheden van het systeem. Inzicht in bedrijfsprocessen is nodig om eindgebruikers goed van dienst te kunnen zijn. Het zelfstandig vorm geven aan de functie en het ondersteunen in de behoefte van functionaliteiten is voor jou een uitdaging. Je hebt bovendien affiniteit met HRM vraagstukken.
Uiteraard beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 
Aanbod
Een uitdagende functie voor een enthousiaste doener in een organisatie waar mensen met plezier en veel betrokkenheid werken en waar aan innovatie en ontwikkeling belang wordt gehecht. Functie voor 32-36 uur per week, eventueel is minder uren ook een optie. Salaris conform FWG 50 CAO Ziekenhuizen (max. 3.363,- euro bruto per maand op basis van 36 uur). Standplaats  Amsterdam. In eerste instantie bieden we een contract voor bepaalde tijd van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
 
Reactie
Motivatiebrief met CV vóór 26 september aan NSDSK, via dit formulier. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact zoeken met Simone Pronk, hoofd bedrijfsvoering/controller via 020 5745945. De selectie bestaat uit twee gespreksrondes. 
 
Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd waarbij interne kandidaten voorrang genieten.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.